Exposure

Exposantenlijst tonen
Je kunt een exposantenlijst uploaden in Netwerkapp met daarin de naam van de exposanten, logo  stand nummers en url verwijzing. Tevens kan er een extra plattegrond worden opgenomen. Wil je de sponsoren nog meer exposure geven?  Kies dan voor de Plus Module Promotion en maak ze zichtbaar in de carrousel op het homescherm van de app.

Plattegrond tonen

De plattegrond van de locatie of je expositie kun je uploaden in Netwerkapp. Wil je interactie bewerkstelligen door een dynamische plattegrond waarop deelnemers favorieten kunnen aangeven? Kies dan voor de Plus Module Dynamic Floorplan.

Extra Sponsormogelijkheden

Netwerkapp biedt veel mogelijkheden voor partners en sponsoren. Naast een logo in de exposantenlijst kun je extra zichtbaarheid bieden met de Plus Module Promotion of de Plus Module Dynamic Floorplan. Met de Plus Module Narrowcasting laat je op schermen zien wat er tijdens je event gebeurd en creëer je exposure voor je sponsoren of partners. Met de Plus Module Messaging heb je de mogelijkheid om aan een gerichte groep deelnemers een (commercieel) bericht te sturen in plaats van aan de hele groep.

Plus Module Promotion

Plus Module Dynamic Floorplan

Plus module messaging

Plus module narrowcasting

Terug naar overzichtspagina eventapp